Σχετικά Με Εμάς

Η Ονομασία Μας!

Η μητέρα γη, στα λατινικά mama terra, η γη που προστατεύει τη σοδειά και χαρίζει
τους καρπούς της απλόχερα, εκείνη που φέρει ανθοφορία και σε κάνει να νιώθειςασφάλεια και εμπιστοσύνη στη φύση. Εκείνη ξέρει.

Σου παρέχει τους καρπούς της κι εσύμε τα χέρια σου τους συλλέγεις όταν έρθει η ώρα και τους καθαρίζεις από το χώμα καιτη σκόνη και δημιουργείς τροφή πλούσια σε βιταμίνες , ασβέστιο , σίδηρο και τόσα άλλα πολύτιμα συστατικά.

Και μετά τους αλέθεις και φτιάχνεις αγνό, υγιεινό βούτυρο με την πιο βελουδένια υφή. Τόσο μα τόσο νόστιμο. Και νιώθεις ευγνωμοσύνη για τη μητέραγη, αυτή που βρίσκεται στις Σέρρες. Τη MAMA SERRA.

Ο Σκοπός Μας!

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ξηρούς καρπούς, προσεκτικά επιλεγμένους με μεράκι και αγάπη, από τα χωράφια της Σερραϊκής γης.

Δημιουργούμε προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας με φυσικές παραδοσιακές μεθόδους, χωρίς πρόσθετα, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά, διατηρώντας την αλυσίδα αξίας σε κάθε της στάδιο, από το χωράφι στο ράφι, σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης για το περιβάλλον και την κοινωνία.

Η Κουλτούρα Μας!

Είμαστε παρόντες σε όλη τη διαδικασία – από τη συγκομιδή ως τη συσκευασία των προϊόντων μας – εξασφαλίζοντας υψηλά standards ποιότητας. Κάτι το οποίο βέβαια μπορεί να ισχυριστεί κάθε παραγωγός.

Τα μοναδικά στοιχεία του brand μας που δεν αντιγράφονται και το διατηρούν ξεχωριστό είναι: οι άνθρωποί του, η κουλτούρα του, ο τρόπος έκφρασής του.

Ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας μας επαληθεύεται από την άριστη ισορροπία δύο πυλώνων: Functional + Emotional