1. Γενικά

1.1. Τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας μέσω της εταιρείας Courier Center εντός 1-3 εργάσιμων ημερών , εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας όπου μπορεί να χρειαστούν 2-5 εργάσιμες ημέρες .

1.2. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών ενδέχεται να μεταβληθεί λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς αργίες, απεργίες, κακοκαιρίες, φυσικές καταστροφές, προβλήματα στις μεταφορές, λειτουργική καθυστέρηση της εταιρείας ταχυμεταφορών.

1.3. Οι αποστολές προϊόντων ασφαλίζονται με βάση την εκάστοτε πολιτική και τους όρους συναλλαγών της μεταφορικής που αποστέλλεται η παραγγελία. Η Εταιρεία δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

1.4. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η Εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την περίπτωση αντικατάστασης ή την ακύρωση της παραγγελίας ανάλογα με τη δυνατότητα της Εταιρείας.

1.5. Οι ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή θεωρούνται εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα 7:00 π.μ. έως Πέμπτη 12:00 π.μ. επεξεργάζονται άμεσα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στις επίσημες αργίες ή παραμονές αυτών θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αυτό γίνεται με σκοπό να μην παραμένουν τα προϊόντα για πολλές ημέρες στη μεταφορική εταιρεία.

1.6. H διεύθυνση που δηλώνει ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να είναι πραγματική, έγκυρη και ακριβής. Η Εταιρεία δε φέρει οιαδήποτε ευθύνη για τη μη παράδοση ή την καθυστερημένη παράδοση των προϊόντων, σε περίπτωση λανθασμένης διεύθυνσης παράδοσής τους. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή ενδεχόμενης μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιβαρύνεται ο ίδιος με το επιπλέον κόστος μεταφοράς ή το κόστος ατελέσφορης μεταφοράς.

1.7. H παραλαβή των προϊόντων και η υπογραφή του πελάτη στο έντυπο του μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή της παραγγελίας από τον πελάτη. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας ή για οποιοδήποτε τυχόν παράπονο σε σχέση με την εκτέλεσή της, επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected] , ή τηλεφωνικά στο  2321 321168.

1.8. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του προϊόντος από υπαιτιότητα της ταχυμεταφορικής εταιρείας, η Εταιρεία δεν υπέχει καμία ευθύνη. Σε περίπτωση περαιτέρω υπαιτιότητας της ταχυμεταφορικής εταιρείας, εξαιτίας της οποίας προέκυψε ελάττωμα του προϊόντος, διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται στην Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων.

2. Υπηρεσίες Εσωτερικού

2.1. Εντός Αττικής , η παράδοση εκτελείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα της ηλεκτρονικής παραγγελίας και τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται σε 2,50€/αποστολή , για αποστολές μέχρι 3 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 0,80€/αποστολή .

2.2. Για χερσαίους προορισμούς, η παράδοση εκτελείται τις επόμενες 1-3 εργάσιμες ημέρες της ηλεκτρονικής παραγγελίας και τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται σε 3,50€/αποστολή για αποστολές μέχρι 3 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 0,90€/αποστολή .

2.3. Για νησιώτικούς προορισμούς, η παράδοση εκτελείται τις επόμενες 1-4 ημέρες της ηλεκτρονικής παραγγελίας και τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται σε 3,50€/αποστολή για αποστολές μέχρι 3 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1€/αποστολή .

2.4. Για δυσπρόσιτους προορισμούς*, η παράδοση εκτελείται τις επόμενες 1-5 ημέρες της ηλεκτρονικής παραγγελίας και τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται σε 5,00€/αποστολή για αποστολές μέχρι 2 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1€/αποστολή .

3. Δωρεάν Έξοδα Μεταφοράς

Δωρεάν έξοδα μεταφοράς για αγορές άνω των 34,99€/αποστολή